Kindernevendienst

Tijdens de ochtenddienst is er voor kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool kindernevendienst. De kinderen gaan na het eerste gebed met de leiding uit de kerk naar ''De Ark'' voor een dienst op hun eigen niveau. De kinderen zingen samen liedjes, bidden en luisteren naar een bijbelverhaal. Aansluitend bij het thema maken of doen de kinderen een verwerking samen met de leiding. Voor het slotlied komen de kinderen weer terug in de kerk.

Kinderen die nog geen 4 jaar zijn, maar die al wel bij het eerste deel van de kerkdienst zijn, kunnen ook met de kinderen van de kindernevendienst mee de kerk uit. Deze kinderen worden bij de kinderoppas gebracht. Daar blijven ze tot het einde van de dienst. De ouders kunnen hun kind(eren) dan na de dienst in ''De Ark'' ophalen.

Contactpersoon:

A.C. (Arianne) de Fijter   contact