20 februari 2019
Biddag-kinderdienst
Woensdag 13 maart is het biddag. Samen met de Gereformeerde Kerk wordt er weer een kinderdienst georganiseerd. Het thema is: 'Wat vraag jij?'. Centraal staat de geschiedenis van Salomo die vraagt om een wijs hart. Salomo beseft dat hij Gods hulp hard nodig heeft om een goede koning te zijn...
's Middags wordt om 14:00 uur een kinderdienst gehouden in de Gereformeerde Kerk. Kinderen en ouders zijn van harte welkom!

biddag 19
19 februari 2019
Lentefair (medewerking gevraagd)
Op d.v. zaterdag 13 april is er weer een Lentefair in Hervormd Centrum ''De Ark''. Graag vragen wij uw hulp/medewerking.
- Tweedehands boeken: deze kunnen worden ingeleverd bij E.C. (Diny) van Andel, Burg. van der Schansstraat 46.
- Speelgoed: heeft u nog nieuw speelgoed waar u verder niets mee doet, dan kunt u dit inleveren bij C.P. (Carolien) Lubbertsen, Jasmijn 4.
- Cake/appeltaart/boterkoek: wilt u iets bakken voor de Lentefair, graag melden bij C.P. (Carolien) Lubbertsen, telefoonnummer 0183 - 440466.
- Helpende handen: wilt en kunt u op deze dag meehelpen? Dan horen wij dit ook graag!

19 februari 2019
Meezingen in het gelegenheidskoor!
Ook dit jaar is er weer een gelegenheidskoor! Met het gelegenheidskoor hopen we op een inspirerende tijd met een optreden op tweede paasdag. Beleef jij het mee?
We zingen prachtige, vertrouwde nummers en ook twee nummers van Sela!
Onder leiding van Maria Rikkers wordt er zes keer gerepeteerd in de Hervormde Kerk.

Repetitiedata:
Donderdag 15, 21 en 28 maart, 4 en 11 april van 19:30 tot 21:30 uur.
Donderdag 18 april van 20:30 tot 22:00 uur.
Maandag 22 april 2019, tweede paasdag, om 10:00 uur.

Informatie of aanmelden voor deelname: e-mail. Op 15 maart binnenlopen kan natuurlijk ook. Van harte welkom!

20 januari 2019
Nieuwsbrief ds. Vogelaar (Misi Sulawesi)
Op de website van de GZB treft u onder downloads de nieuwsbrief van december 2018 aan van ds. Vogelaar (website Misi Sulawesi).
Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Dit kan ook via bovenstaande link onder 'blijf op de hoogte'.
Meer informatie over het zendingsproject van ds. Vogelaar vindt u op deze site onder diaconaat, zending ds. Vogelaar.

20 januari 2019
Facebook en Instagram volgen
Geen facebook, geen instagram maar toch op de hoogte blijven?
U kunt via deze website toch de laatste nieuwtjes op social media van de onze Hervormde Kerk, bibliotheek ''De Akker'' en de VakantieBijbelClub volgen.
(Voor het bezoeken van de facebookpagina's en het instagramaccount is inloggen niet vereist. Het zijn openbare accounts, zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen).

20 november 2018
VakantieBijbelClub 2018