Nieuws

16 september 2019
Gemeentedag, zaterdag 21 septbember a.s.
Op zaterdag 21 september wordt er een gemeentedag gehouden. De dag biedt de gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, contacten te leggen of te vernieuwen. De invulling is voor jong en oud. Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenogdigd! Het thema van de gemeentdag is ''Doe je mee''. We mogen elkaar aanmoedigen om van toeschouwer, deelnemer te worden. 

16 september 2019
Schoonmaak kerk
Op zaterdag 5 en maandag 7 oktober is de kerk weer toe aan de jaarlijkse schoonmaakbeurt. De schoonmaak begint op beide dagen om 9:00 uur. Op zaterdag wordt met name de buitenkant aangepakt. Op maandag wordt vooral de binnenkant van het kerkgebouw schoongemaakt. Bent u / ben jij beschikbaar? Met vele handen maken we licht werk!

16 september 2019
Nieuwsbrief en blogs ds. Vogelaar (Misi Sulawesi)
Op de website van de GZB treft u onder downloads de nieuwsbrief van juli 2019 aan van ds. Vogelaar (website Misi Sulawesi).
Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Dit kan ook via bovenstaande link onder 'blijf op de hoogte'. 
Ook schrijft ds. Vogelaar geregeld blogs die u kunt lezen op de website van de GZG (blogs). 
Meer informatie over het zendingsproject van ds. Vogelaar vindt u op deze site onder diaconaat, zending ds. Vogelaar.

22 mei 2019
Hulp nodig of hulp bieden?
Hulp nodig omdat het even wat moeilijker gaat of iemand helpen in die situatie?
Kijk eens op Net-Werk naar de mogelijkheden om hulp te ontvangen of te bieden.

20 januari 2019
Facebook en Instagram volgen
Geen facebook, geen instagram maar toch op de hoogte blijven?
U kunt via deze website toch de laatste nieuwtjes op social media van de onze Hervormde Kerk, bibliotheek ''De Akker'' en de VakantieBijbelClub volgen.
(Voor het bezoeken van de facebookpagina's en het instagramaccount is inloggen niet vereist. Het zijn openbare accounts, zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen). 

20 november 2018
VakantieBijbelClub 2018 
Fotoimpressie 

IMG 20181110 WA0004