Nieuws

3 april 2019
EO-Jongerendag, zaterdag 25 mei 2019
Over een paar weken is het grootste christelijke jongerenfeest van Nederland, de EO-Jongerendag, in Ahoy Rotterdam. Toegangskaartjes voor het evenement zijn te reserveren via www.eojongerendag.nl. Ook dit jaar rijdt er weer een bus vanuit Andel naar de EO-Jongerenendag. Er zijn nog een paar plaatsen in de bus vrij, dus als je snel bent kun je nog mee. Reserveer voor €12,50 een plek in de bus bij L.M (Martin) de Groot, contact. De bus vertrekt uit Andel om 12:15 uur en is rond 22:30 uur weer terug in Andel.

eo jongerendag
20 januari 2019
Nieuwsbrief ds. Vogelaar (Misi Sulawesi)
Op de website van de GZB treft u onder downloads de nieuwsbrief van december 2018 aan van ds. Vogelaar (website Misi Sulawesi).
Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Dit kan ook via bovenstaande link onder 'blijf op de hoogte'. 
Meer informatie over het zendingsproject van ds. Vogelaar vindt u op deze site onder diaconaat, zending ds. Vogelaar.

20 januari 2019
Facebook en Instagram volgen
Geen facebook, geen instagram maar toch op de hoogte blijven?
U kunt via deze website toch de laatste nieuwtjes op social media van de onze Hervormde Kerk, bibliotheek ''De Akker'' en de VakantieBijbelClub volgen.
(Voor het bezoeken van de facebookpagina's en het instagramaccount is inloggen niet vereist. Het zijn openbare accounts, zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen). 

20 november 2018
VakantieBijbelClub 2018 
Fotoimpressie 

IMG 20181110 WA0004