Lied van de week
Klik hier voor het lied van de week.

28 juni 2022
Bibliotheek ''De Akker'', zomervakantie
In de vakantieperiode is de bibliotheek zes weken gesloten. De laatste woensdag vóór de vakantie is 6 juli, de openingstijd is dan van 18:30 uur tot 20:00 uur. De eerste keer na de vakantie is woensdag 24 augustus, ook dan is de openingstijd van 18:30 uur tot 20:00 uur. Daarna zijn we weer iedere woensdagavond open van 19:00 uur tot 20:00 uur. Iedereen een goede vakantieperiode toegewenst namens de bibliotheekcommissie.

17 juni 2022
Alphacursus, start na de zomervakantie
Na de zomervakantie start de Alphacursus. Klik hier voor meer informatie.

5 april 2022
Hulp Oekraïne
Er is nagedacht over de rol die wij als gemeente kunnen spelen in de hulp aan Oekraïense vluchtelingen. Klik hier of hieronder op de vlag van Oekraïne voor meer informatie over de verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Voor uw vragen, maar ook met uw ideeën, kunt u altijd contact opnemen met de coördinatoren – Elli van ’t Sant en Margriet van Tilborg – via het e-mailadres: .

Oekraïense vlag

25 juni 2022
Kerkplein/-tuin in wording
Klik op het fotootje voor nog enkele afbeeldingen.

20220625 152725 1

2 juli 2022
Nieuwsbrief juni 2022 en blogs ds. Vogelaar (Misi Sulawesi)
Op de website van de GZB treft u onder downloads de nieuwsbrief van juni 2022 aan van ds. Vogelaar (website Misi Sulawesi).
Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Dit kan ook via bovenstaande link onder 'blijf op de hoogte'.
Ook schrijft ds. Vogelaar geregeld blogs die u kunt lezen op de website van de GZB.
Meer informatie over het zendingsproject van ds. Vogelaar vindt u op deze site onder diaconaat, zending ds. Vogelaar.

foto nieuwsbrief december 2021

30 januari 2020
Brengt u een bezoekje aan een gemeentelid?
In een christelijke gemeente hebben we oog voor elkaar. In de Bijbel wordt de gemeente wel eens vergeleken met een familie. Familie omdat we door God aan elkaar gegeven zijn. Om deze reden zorgen we in de gemeente voor elkaar. Wilt u uw steentje bijdragen door een bezoek te brengen aan mensen die eenzaam zijn of bij gemeenteleden bij wie dit gewenst is? Bij het bezoek staat ontmoeting en sociaal contact centraal. In het contactblad van februari 2020 (achter de login) staat beschreven wat het bezoekwerk inhoudt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met ds. B.J.W. (Bart) Ouwehand, contact.

22 mei 2019
Hulp nodig of hulp bieden?
Hulp nodig omdat het even wat moeilijker gaat of iemand helpen in die situatie?
Kijk eens op Net-Werk naar de mogelijkheden om hulp te ontvangen of te bieden.

20 januari 2019
Facebook en Instagram volgen
Geen facebook, geen instagram maar toch op de hoogte blijven?
U kunt via deze website toch de laatste nieuwtjes op social media van de onze Hervormde Kerk, bibliotheek ''De Akker'' en de VakantieBijbelClub volgen.
(Voor het bezoeken van de facebookpagina's en het instagramaccount is inloggen niet vereist. Het zijn openbare accounts, zodat iedereen het laatste nieuws kan volgen).