Vacaturematrix

Heel fijn dat in de afgelopen periode een aantal vacatures is vervuld. Nieuwe enthousiaste mensen willen samen met anderen aan de slag in onze gemeente. Echter, er zijn ook nieuwe vacatures ontstaan. Daarom is er de inmiddels bekende vacaturematrix. Graag aandacht hiervoor.
Voor verschillende functies wordt gezocht naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de gemeente. Voor de rode vlakjes in de matrix is dringend versterking gewenst.  Bij de gele vlakjes in de matrix zou het erg fijn zijn als daar meer vrijwilligers voor zouden zijn. Bij de witte vlakjes in de matrix zijn alle functies bezet. Mocht daar een functie tussen zitten die u of jou op het lijf geschreven is, schroom dan niet om contact op te nemen.
Hopelijk worden de openstaande vacatures spoedig ingevuld. Bij aanvang van het winterwerk kunnen dan alle activiteiten weer starten en wordt het werk voor de andere vrijwilligers niet te veel. In de hoop dat u en jij wilt nadenken op welke wijze u/jij uw/jouw talent(en) kan inzetten voor de gemeente. Los van het feit dat het niet alleen nodig is, is het vooral ook erg leuk en interessant om samen met anderen actief te zijn in de gemeente.