Inlevering oud ijzer

Oude metalen kunnen hergebruikt worden door middel van recycling. Aangezien de prijs van grondstoffen nog steeds stijgt, worden oude metalen ook steeds meer waard.
Daarom is het zeker de moeite waard om die te verzamelen en van tijd tot tijd aan te bieden aan handelaren die hiermee hun kost verdienen.

Het is voor hen interessant om grotere partijen 'ineens' op te kopen en te transporteren.
Om als kerkelijke gemeenschap hier ook een graantje van mee te pikken, heeft het College van Kerkrentmeesters gezocht maar een mogelijkheid om oude metalen in te zamelen en dit te gelde te maken ten bate van onze kerk. B. (Bas) van Andel (Burgemeester v.d. Schansstraat 46) fungeert hiervoor als tussenpersoon. Op zijn erf kunnen de oude metalen worden gesorteerd en opgeslagen. Als u oude metalen zoals ijzer, roestvrijstaal, aluminium, koper, zink etc. heeft, dan kunt u die bij hem afgeven. Er is geen vaste innametijd, zodat u altijd bij B. (Bas) van Andel terecht kunt als hij thuis is. Het is wel aan te bevelen om vooraf even telefonisch contact met hem op te nemen. Als de partij te groot is en u hebt assistentie nodig voor het transport, dan kunt u G.W. (Bert) Vos vragen om het transport te regelen. De opbrengst vloeit in de kas van het College van Kerkrentmeesters dat jaarlijks de opbrengst zal verantwoorden. 

Even de gegevens op een rijtje:
- Inname van oude metalen zoals: oud ijzer, roestvrijstaal, zink, aluminium, koper etc.
- Inname-/opslagadres: B. (Bas) van Andel, contact.
- Geen vaste innametijden, wel advies om vooraf met B. (Bas) van Andel te bellen.
- Indien hulp nodig bij transport: G.W. (Bert) Vos, contact.

Het College van Kerkrentmeesters bedankt u bij voorbaat hartelijk voor uw bijdrage.