DIACONALE ACTIVITEITEN COMMISSIE

De diaconale activiteiten commissie heeft als doel er zijn voor onze naasten en het geloof uitdragen naar anderen. Dit komt tot uiting in het organiseren van diverse activiteiten zoals: een zangdienst op Tweede Paasdag, een stamppottenbuffet voor 65plussers binnen de gemeente en het helpen en/of ondersteunen van projecten van de GZB of HGJB. Een aantal leden zitten in de commissie van de drie kerken in Andel. Deze drie kerken organiseren ook gezamenlijk nog een aantal activiteiten zoals: de jaarlijkse enveloppenactie voor een goed doel, het uitreiken van de Kerstgroet aan het einde van het jaar en de actie voedselbank met Dankdag.

De commissie be­staat uit de volgende personen:

Carolien Lubbertsen

Jasmijn 4