Hartelijk welkom op de site van de Hervormde gemeente Andel.

Deze site is bedoeld om u op de hoogte te houden van alles wat er in de gemeente gebeurt.

U als bezoeker hopen wij een indruk te kunnen geven van de doelstellingen en de activiteiten van de Hervormde Gemeente Andel. U als gemeentelid hopen wij mede via deze site op de hoogte te houden van het wel en wee van uw/onze gemeente. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op

Wist u dat…

• er kinderen zijn die al in geen jaren hun verjaardag hebben kunnen vieren?
  • er kinderen zijn die niet elke avond warm eten krijgen?
  • er kinderen zijn die altijd in oude kleren of afdankertjes van andere lopen?
  • er kinderen zijn die vrijwel nooit een leuk cadeautje krijgen?
  • er kinderen zijn die hierdoor bijna dagelijks worden gepest op school en in de buurt.
  • deze kinderen gewoon in Nederland wonen!

Gelukkig is er de stichting “Kinderen van de Voedselbank” die opkomt voor deze kinderen.

Eind november is er de jaarlijkse enveloppenactie die wordt georganiseerd door de drie kerken in Andel. Dit jaar hebben wij besloten dat de opbrengst van de enveloppenactie naar deze stichting gaat, zodat wij als inwoners van Andel ook voor deze groep kinderen kunnen opkomen. Meer informatie krijgt u eind november wanneer de envelop bij u wordt bezorgd.

Wij hopen een hele mooie opbrengst naar stichting ‘’Kinderen van de Voedselbank’’ over te kunnen maken.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kinderenvandevoedselbank.nl  en https://youtu.be/bjfsjtAfqRk.

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

De Kerkdienst

Elke zondag zijn er kerkdiensten.

Wij nodigen u van harte uit om onze
erediensten bij te wonen.
Zondagmorgen: 9:30
Zondagavond: 18:00