We zijn blij dat we in de afgelopen periode een paar  vacatures hebben kunnen vervullen. Nieuwe enthousiaste mensen willen samen met anderen aan de slag in onze gemeente. Heel fijn!

Daarentegen zijn er ook weer nieuwe vacatures ontstaan. De inmiddels bekende vacaturematrix is daarom aangepast. Graag je aandacht hiervoor.

Voor verschillende functies zijn we nog op zoek naar 5 tot 10 mensen die zich willen inzetten voor de gemeente. Voor de rode vlakjes zijn we heel dringend op zoek naar mensen.

Bij de gele vlakjes zou het erg fijn zijn als daar meer vrijwilligers voor zouden zijn. Bij de witte vlakjes zijn alle functies bezet, maar als daar een functie tussen zit die op jouw lijf geschreven is, kun je altijd contact opnemen.

We hopen dat ook deze zomer de vacatures weer worden bezet. Dan kunnen we in september alle activiteiten weer starten en wordt het werk voor de anderen niet te veel.

We hopen dat je goed wil nadenken op welke manier jij je kan inzetten . Het is niet alleen nódig dat er vrijwilligers komen. Het is vooral ook erg leuk en interessant om samen met anderen actief te zijn in de gemeente.

OPEN HET BESTAND MET DE VACATUREMATRIX. LEES MEER OVER DE INHOUD VAN DE TAKEN DOOR OP HET BETREFFENDE VAKJE TE KLIKKEN

Klik hier voor de Vacaturematrix

De Kerkdienst

Elke zondag zijn er kerkdiensten.

Wij nodigen u van harte uit om onze
erediensten bij te wonen.
Zondagmorgen: 9:30
Zondagavond: 18:00